På Skogsbykliniken möts ni av kompetent och engagerad personal som ger både kunden och djuret det lilla extra. Vår veterinär har lång erfarenhet inom många olika veterinärmedicinska områden och båda sköterskorna har arbetat länge inom djursjukvård.

Vi erbjuder både utredningar och diagnostisering vid olika sjukdomstillstånd samt självfallet profylaktisk vård såsom kastrationer, vaccinationer, tandvård o. dyl.

Ortopedi/kirurgi

Vi utför allt från enklare ingrepp till mer avancerad kirurgi och ortopedi. Prisvärda operationer med fokus på djurets bästa!

Inackordering

För de djur som är svårt sjuka eller skadade så har vi möjlighet att ta hand om er älskling över natten. Då stannar dem i en trygg miljö tills de är starka nog att åka hem igen.

Röntgen

Röntgen använder vi flitigt både vid olika sjukdomsfall, men även vid rutinundersökningar såsom höft-, knä- och armbågsledsröntgen att skicka till SKK.

Ultraljud

Ultraljud är ett undersökningshjälpmedel för inre skador eller sjukdomstillstånd; ett utmärkt komplement till röntgen. Det kan även användas exempelvis för dräktighetsdiagnostik och diagnostik av sjukdomar i buk och bröstkorg.

Laboratorium

Det är inte alla sjukdomar eller andra plågoris som syns för blotta ögat. Då har vi ett väl utrustat laboratorium som hjälper oss att komma fram till rätt diagnos

Lämna ett svar